Adventures

De Uitkijk biedt U diverse mogelijkheden voor een paar uur, een dag of langer ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Hieronder zijn de mogelijkheden beschreven. Vanzelfsprekend zijn de diverse adventures prima te combineren!

Hebt U zelf een idee? Wij horen dit graag zodat we mee kunnen denken & een voor U ideaal programma kunnen aanbieden!


Clinic Wedstrijdzeilen:
Werken aan uw wedstrijd skills. Krijg de techniek van het wedstrijdzeilen onder de knie en versla uw rivalen! Hoe rond je nou die boei? Wat is de ideale lijn voor een superstart? Heb ik nou voorrang of toch die andere boot? Neem je competatieve instelling mee & wij leren je álles over wedstrijdzeilen. Een beetje theorie, veel praktijk en aan het einde van de dag een regatta om de opgedane wijze lessen in de praktijk te brengen.
Gedurende deze clinic gaat u onder begeleiding van onze professionele instructeurs in een Polyvalk van het type Revolution het water op.
Tijdens de clinic komen alle elementen van het wedstrijdvaren aan bod. Uiteraard geeft onze instructeur u tal van tips en vaardigheden mee die u tijdens het wedstrijdvaren goed van pas gaan komen.

Minimaal aantal deelnemende boten: 4
Maximaal aantal deelnemende boten: 37
Adventure-duur: vanaf 4,5 uur
Prijzen vanaf: € 70,- p.p. (op basis van 4 boten en 3 personen per boot, 4 instructeurs en wedstrijdleiding)


Clinic Wakeboarden:
Kunt ú over het water lopen? Wij wel & na deze clinic kunt U dat ook! Onder begeleiding van de ervaren instructeurs van wakeboardschool Loosdrecht leert u de beginselen van het wakeboarden. De boten zijn uitgerust met een zogenaamde instructie stang (boom) zodat iedere deelnemer ook werkelijk tijdens de eerste les op het water zal staan. Daarnaast stellen wij al het materiaal zoals wetsuits, vesten, skis en wakeboards gratis ter beschikking zodat de deelnemers alleen zwemkleding en een hoop fun hoeven mee te nemen.

Minimaal aantal deelnemers: 3
Adventure-duur: vanaf 1 uur
Prijzen vanaf: € 50,-- p.p. op basis van 3 personen


Relaxed zeilen:
Hijs de Zeilen, laat de dagelijkse hectiek even voor wat het is!
Bij het verlaten van de haven valt er een rust over u, het gaat er nu alleen nog maar om dat u geniet!
Hoe u de dag indeelt is geheel aan u, kiest u ervoor om van de omgeving te genieten of gaat u voor sportieve prestaties en vraagt u het uiterste van de boot en uw bemanning? Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om aan te meren bij een van de gezellige eilandjes waar u de door ons verzorgde picknick kunt nuttigen.
Wanneer u volledig relaxed weer aanmeert in onze haven verzorgen wij natuurlijk graag een borrel of diner voor u en uw gezelschap!
Geen zeilervaring? Geen nood, indien gewenst varen onze professionele instructeurs graag met u mee om u zeiltechnisch bij te staan. Vaart U liever gemotoriseerd? Kijk dan bij de adventure “loungeboot varen”.

Minimaal aantal deelnemers: 2
Adventure-duur: vanaf 3 uur
Prijzen vanaf: € 40,-- per boot


Bedrijvenregatta:
Gooi het eens over een andere boeg, daag uw collega's of zakenrelaties uit voor een spectaculaire bedrijfsregatta! De beste stuurlui staan vandaag niet aan wal maar zijn de schippers van een Polyvalk Revolution tijdens deze bloedstollende zeilrace. Onder toeziend oog van onze professionele wedstrijdleiding worden verspreid over de dag verschillende wedstrijdbanen gevaren. Vanzelfsprekend is er tussendoor alle tijd voor een nautische lunch. Wie mag zich een jaar lang de beste schipper van uw bedrijf noemen en weet samen met zijn bemanning zijn boot als eerste over de finish te varen!

Minimaal aantal deelnemende boten: 4
Maximaal aantal boten beschikbaar: 37
Adventure-duur: vanaf 3 uur
Prijzen vanaf: € 420,- (op basis van 4 boten en wedstrijdleiding)


Sailing Dinner:
Geniet al zeilend van een goed diner op de Loosdrechtse Plassen!
Terwijl u met uw zeilboot deze avond het ruime sop kiest, beleeft u al uw voorgerecht! Na een aangenaam slagje zeilen verwelkomen wij u vervolgens op een van de schitterende eilanden in de Loosdrechtse archipel. Hier serveren wij uw hoofdgerecht. Het nagerecht en de koffie bij ons in Bar Bistro Bateau maken dat u voldaan weer voet aan wal zult zetten.

Minimaal aantal deelnemende boten: 6
Maximaal aantal boten beschikbaar: 37
Adventure-duur: 3,5 uur
Prijzen vanaf: Op aanvraag, afhankelijk van menukeuze


GPS Zeiltocht:
Wat is een zeilschip zonder navigatie & een goede navigator? Juist, stuurloos… U krijgt van ons een voorgeprogrammeerde GPS mee waarin alle waypoints staan opgeslagen voor een fantastisch tocht over de Loosdrechtse Plassen. Zo vaart U een mooie route over de Loosdrechtse Plassen.
Minimaal aantal deelnemende boten: 4
Maximaal aantal boten beschikbaar: 37
Adventure-duur: 3,5 uur
prijzen vanaf: € 19,50 p.p. op basis van 4 boten, 4x gps en 20 deelnemers


GPS Sloepentocht:
Wat is een schip zonder navigatie & een goede navigator? Juist, stuurloos… U krijgt van ons een voorgeprogrammeerde GPS mee waarin alle waypoints staan opgeslagen voor een fantastisch tocht over de Loosdrechtse Plassen. Zo vaart U een mooie route over de Loosdrechtse Plassen.

Minimaal aantal deelnemende boten: 2
Adventure-duur: 3,5 uur
Prijzen vanaf: € 24,50 p.p. op basis van 2 boten, 2x gps en 16 deelnemers


Loungebootvaren:
Bent u op zoek naar een betrouwbare sloep voor een ontspannend dagje uit op de Loosdrechtse Plassen en omgeving, dan staat onze Theebuik garant voor succes. De Theebuik is een zeer stabiele, ruime sloep voor 8 tot 10 personen. De bediening is met een stuur, gashendel en een startknop zeer eenvoudig. Ondanks een krachtige motor is er geen Vaarbewijs vereist voor het varen in de Theebuik. In onze Theebuik kunt U een bijzondere rondvaart maken langs oude dorpjes, sluizen, bruggen, schitterende villa’s en smalle vaarten. De tocht is circa 22 km lang en voert over De Loosdrechtse Plassen en de Vecht, waarbij u Loenen, Vreeland, de Kortenhoefse plassen en de Wijde Blik aandoet. Het is de ideale manier om op een ontspannende manier de omgeving van Loosdrecht met haar rijke historie en natuur te verkennen.

Minimaal aantal deelnemende boten: 1
Adventure-duur: vanaf 3,5 uur
Prijzen vanaf: € 95,- per boot


Sunsetsailing:
Wij zorgen voor een bootje, een fles rosé, lekkere hapjes & een schitterende zonsondergang. U zorgt voor goed gezelschap. Deal?
Geniet van de avondzon met een glaasje rosé in de hand met aan boord een rijk gevulde picknickmand volle lekkere borrelhapjes.
Aan het begin van de avond zetten de meeste boten koers richting haven waardoor het lijkt als of de plas even alleen van u en uw gezelschap is.
Minimaal aantal deelnemende boten: 1
Adventure-duur: 3 uur
Prijzen vanaf: Afhankelijk van gekozen menu


Buggyrit:
Een buggy is een soort go-kart waarmee je op de openbare weg mag rijden, Een motor van 250 cc of 650 cc (automaat of zelf schakelen), een open constructie, wind in je haren, zon op je gezicht, het schitterende Gooi, wat heb je nog meer nodig voor 2 uur fun? Er kan gekozen worden uit een route door de bossen, langs paleis Soestdijk of een route door het plassengebied.

Minimaal aantal deelnemers: 8
Adventure-duur: 2 uur
Prijzen vanaf: € 54,90 p.p. op basis van 8 personen


Boerengolf:
Boerengolf, de snelst groeiende buitensport van Nederland, kan sinds 2005 ook in Loosdrecht gespeeld worden. De Loosdrechtse boerengolfbaan heeft 10 holes & is 3 km lang. Een spelletje boerengolf duurt ongeveer 2 uur. Bij boerengolf is de club een bezemsteel met daaraan een klomp. De golfbal is een grote plastic bal. Halverwege is er tijd voor een ijsje, op de boerderij gemaakt! Let U goed op Let op overstekende koeien, schrikdraad, koeievlaaien en nieuwsgierige geiten!

Minimaal aantal deelnemers: 6
Maximaal aantal deelnemer: 60
Adventure-duur: 2 uur
Prijzen vanaf: € 11,-- p.p.


Vuntusvaarroute:
Na de drukte in het dorp Oud-Loosdrecht is de rust in het moerasgebied de Vuntus verpletterend. Je hoort niets dan meerkoeten, karekieten, een koekoek en het plonzen van de peddels. Je glijdt langs velden waterlelies, rietzomen, moerasbosjes en weitjes. Op de Vuntus is het door turfwinning ontstane patroon van petgaten en legakkers nog gedeeltelijk in tact. De wirwar van water en land is bijzonder rijk aan moerasdieren en planten. Om hen niet te verstoren is een groot deel van de Vuntus stiltegebied, de route is daardoor alleen toegankelijk voor roeiboten & kano’s. De Vuntusvaarroute is ongeveer 1,5 uur peddelen.

Minimaal aantal deelnemers: 2
Adventure-duur: 2 uur
Prijzen vanaf: € 21,50 per roeiboot of kano

Verder bieden wij diverse ludieke workshops aan zoals een workshop Cocktailshaken, Sushi maken of een workshop Doedelzakspelen. Wij geven U hier graag.


Kinderpartijtjes:
“Ik vertel niet wat we gaan doen, maar neem je zwemspullen mee”.
Vertel ons wie U uit wil nodigen & wij doen de rest! Van uitnodigingen tot verjaardagsijstaart met foto, zelfs de goodiebag voor de kleine zeerovers, wij regelen alles! Een superchill vet cool piratenfeest compleet met goudzoeken, schatlopen, kanonskogelwerpen, ooglappen, bandana & een piratenmaaltijd in ons zeeroversnest. Zijn jullie bang voor onze gevaarlijke zeerover Dirk de Woeste???

Minimaal aantal zeerovers: 8
Adventure-duur: vanaf 3 uur
Prijzen vanaf: € 27,50 per piraat (op basis van 8 piraten)


Paintball:
Is ’s avonds spelletjes spelen achter de computer niet meer genoeg? Hijs je in een camouflage pak, zet je paintball masker op en maak je klaar voor een levensechte strijd! Liever niet paintballen omdat je bang bent voor blauwe plekken? Lasergamen & lasercombat kan ook! Het is natuurlijk ook mogelijk de 3 activiteiten te combineren!

Minimaal aantal deelnemers: 6
Adventure-duur: 2 uur
Prijzen vanaf: € 31,50 p.p. op basis van 6 personen.


Fietsverhuur:
Niet dol op water of het water even zat? Ga fietsen! De omgeving van Loosdrecht nodigt u uit voor een schitterende fietstocht door het Gooise landschap. Zo kunt U bijvoorbeeld de buitenplaatsenroute fietsen,langs de buitenhuizen van de succesvolle Amsterdamse handelaren uit de Gouden eeuw. Ook de plassenroute, langs alle Loosdrechtse Plassen, kunnen wij van harte aanbevelen! Fiets, route & iets lekkers voor onderweg wordt door ons verzorgd.

Minimaal aantal deelnemers: 2
Adventure-duur: afhankelijk van gekozen route
Prijzen vanaf: € 16,50 p.p. inclusief fietshuur, fietsroute naar keuze en lekkers voor onderweg.


Waterpuzzeltocht:
Verlangt U ook zo terug naar de jaren ’70? Wij hebben voor U een schitterende waterpuzzeltocht over de Loosdrechtseplassen uitgezet, compleet met vragen over de omgeving & routebeschrijving. Eventueel uit te breiden met prijs voor de winnaar!

Minimaal aantal boten: 1
Adventure-duur: 2 uur
Prijzen vanaf: € 47,50 per boot (inclusief boothuur)


Vergaderruimte’s:
Vergaderen op een unieke locatie aan het water! U wordt ontvangen met koffie, thee en een plaatselijke lekkernij het Loosdrechtse sloeppie. Wij beschikken over 2 vergaderzalen uitgerust met whiteboard, flipover, projectiescherm en beamer. Bij mooi weer is het ook mogelijk om op ons gezellige terras aan de haven te vergaderen. Gedurende de vergadering verzorgen wij koffie, thee, mineraalwater en op verzoek frisdranken.
Op zoek naar een verfrissende vergader onderbreking?
Kijk eens bij de overige adventures!

Capaciteit: theateropstelling: 45 personen. U-vorm: 20 personen
Zaalhuur per dagdeel van 4 uur vanaf: € 50,-
Ontvangst met koffie, thee en appelgebak: € 4,25 p.p.

Overige consumpties op basis van nacalculatie

 
 
 
   Oud Loosdrechtsedijk 237 | 1231 LX Loosdrecht | T: 035 5823226 | F: 035 5827590
E: info@uitkijk.com


 
Jachthaven – Sailcenter- Recreatiewoningen – Bootverhuur – Zeilvaardigheidstrainingen – Groepaccommodatie – Feesten & Partijen - Eetcafé de Serre - vergaderen zakelijke arrangementen